fbpx

Salg og servicekortet – Bardufoss hotell

Et nytt og spennende opplæringstilbud innen service- og varehandelsbransjen. Kurset har som målsetting å gi deg kompetanse innen fagområdet salg og service. Etter fullført kurs mottar du salg og servicekortet som viser at du er kvalifisert til å jobbe innen service- og varehandelbransjen. Alt innhold i kurset inngår i læreplanen for service og samferdsel (VG1), programfaget markedsføring og salg (hentet fra utdanningsdirektoratet): vurdere målgruppen for en forretningsidé og lage en markedsplan gjøre rede for servicenivået i virksomheter og kunne gi slik service selge et produkt og yte en tjeneste som dekker kundens behov gjøre rede for verdikjeden for et produkt lage og formidle skriftlig informasjon og materiell til kunden ved å bruke ulike medier bruke gjeldende regelverk for markedsføring og salg i forbrukermarkedet bruke digitale medier og ulike salgskanaler i salg og markedsføring vurdere hva som kreves for etablering og drift av netthandel gjøre rede for hvordan utviklingen i handlemønster og medievaner hos forbrukere og virksomheter påvirker salg og markedsføring gjøre rede for hvordan krav til helse, miljø og sikkerhet påvirker markedsførings- og servicearbeidet Du vil få quiz og innsendingsoppgaver i kurset og, vil kunne stille spørsmål til din instruktør.

Course Information

Kategorier: ,

Kursinstruktør

Eirik Stenersen Eirik Stenersen Instruktør

Jeg er din veileder hos Skagen Kompetanse og jeg står klar for å svare på alle dine spørsmål i fagområdet salg og service.

Årlig abonnement

kr 1990,00
hver År av 1 total betaling
1 År med tilgang

Dette gir deg tilgang til alle leksjonene i ett år. Du har tilgang til alle ressurser i kurset i denne perioden (leksjoner, quiz, innsendingsoppgaver, support).

Grunnleggende teori

Markedsplanen

Salg

Service

Kundenes handle- og medievaner

Salgskanaler

Netthandel

Verdikjeden

Grunnleggende økonomi

Lover og regler